top of page

Groep

The Mommy Experts - Community

Welke Journey wil jij volgen?

Wil jij deel uitmaken van een fijne community waar iedereen zichzelf kan zijn en zonder angsten vragen kan stellen?

Wil je met gelijkgestemden ervaringen delen?

Volg dan een groepstraject bij The Mommy experts!

Kies hieronder jouw Journey uit ons aanbod van 3 trajecten.

MommyExperts-4201.jpg
The Mommy Experts - Aanbod Groep.jpg

Kies jouw Mommy Journey

 • The Mommy Academy - 3 maanden

  59€
  3 maanden geldig
  • 3 maanden onbeperkt toegang tot The Mommy Academy

The Mommy Experts - The Mommy Package.jpg

The Mommy Journey

Verklarende woordenlijst

6 Mommy-trainings

Tijdens deze mommy trainings krijg je informatie en uitleg die je inzicht geven over bepaalde aspecten van de zwangerschap binnen elk van de 6 thema’s.

6 Expert Classes

Een Expert ter zake geef tekst en uitleg bij een gevoelig thema. Je vindt hier antwoorden op vragen die je nooit durfde stellen en krijgt nuttige en goed onderbouwde informatie van een professional. The Mommy Experts wil taboes doorbreken en ervoor zorgen dat je ervoor zorgen dat je volledig comfortabel en goed geïnformeerd zwanger kan zijn en mama kan worden.

18 Group Coaching Calls

Om de 3 weken nemen we ruim de tijd om vragen te beantwoorden over verschillende onderwerpen. Je krijgt telkens op voorhand de kans vragen te stellen die dan sowieso worden beantwoord tijdens deze coaching call.

6 Mommy Moments - podcast

In deze 6 podcasts kan je meer inzicht en tips krijgen in bepaalde aspecten van de zwangerschap, de bevalling en het moederschap. Op een luchtige manier krijg je langs deze weg nuttige info mee die jou zelf ook tot nadenken zal aanzetten. Leuk om naar te luisteren als je onderweg bent of wanneer je een momentje tijd neemt voor jezelf.

2 Ontmoetingsdagen

Hoe handig het ook is om elke week online af te spreken, het doet toch heel erg deugd om elkaar ook eens in het echt te ontmoeten. Daarom zijn er 2 fysieke ontmoetingsmomenten gepland tijdens het volledige traject van 12 maanden. 1 vindt plaats in het voorjaar en eentje in het najaar. Een datum wordt afgesproken binnen de community. Gedurende enkel uren brengen we die dag tijd samen met de groep door.

2 Interactieve workshops

Wanneer we fysiek samenkomen tijdens de 2 ontmoetingsmomenten zal er telkens een interactieve moment georganiseerd worden. Dat kan gaan van zwangerschaps- en baby-mama-yoga tot moedergeboorteceremonie, draagdoekworkshop, voedingsworkshop, etc. In functie van de nood in de groep kijk ik waar jullie het meeste aan hebben op het moment van de ontmoetingsdag.

2 Real Life groepsgesprekken

Tijdens de ontmoetingsdagen is er voldoende tijd en ruimte voor groepsgesprekken. Ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden is een belangrijk onderdeel van The Mommy Experts. Het is zo waardevol om elkaar te ondersteunen door simpelweg met elkaar te praten en soms gewoon moed in te spreken. Ik vind het dus heel belangrijk dat hier voldoende aandacht aan wordt besteed.

Community

Je wordt lid van een online community via facebook waar je in een besloten groep gedachten kan delen, vragen kan stellen en het beste van al, schaamteloos jezelf kan zijn!

The Mommy Academy

The Mommy Academy is een online Academy waar je op eigen ritme alle topics kan ontdekken die te maken hebben met zwangerschap, bevalling en moederschap.  Aan de hand van video's, handige checklists en templates, audiofragmenten etc. krijg je  informatie en handvaten mee om zorgeloos en vol zelfvertrouwen de titel van mama te dragen. Deze zijn allen ondergebracht in 6 thema’s:

 • Welzijn & Gezondheid

 • Planning & Organisatie

 • Uitzet & Geboortelijst

 • Inzicht & Bewustwording

 • Bevalling & Geboorte

 • Groeien & Opvoeden

Mommy-scan

Aan het begin van jouw VIP-traject doe ik een Mommy-scan. Op dit momenten gaan we na wat jouw noden en behoeften zijn.  Dit zal bepalen welke specifieke begeleiding jij nodig hebt tijdens jouw traject en waar we best de focus leggen.

6 uur individuele begeleiding

Deze 6 uur individuele begeleiding is vrij in te vullen. We kijken en bepalen samen waar jij mijn advies, hulp of ondersteuning het meeste bij nodig hebt. Dat kan zowel on -als offline zijn, tijdens of na de zwangerschap. Vervolgens koppelen we hieraan de nodige actie, sessies of activiteiten. In dit VIP-traject pas ik mij dus aan jou aan!

2 evaluatiemomenten

We plannen 2 evaluatiemoment in tijdens jouw VIP-traject van 12 maanden. 1 evaluatiemoment na 3 à 4 maanden en 1 evaluatiemoment na 7 à 8 maanden.

Continuïteitsgesprek

Na 12 maanden is jouw VIP-traject beëindigd. Belangrijk is dat jij dan alleen verder kan. Tijdens dit continuïteitsgesprek geef ik jou nog enkele tips, tricks en handvaten mee om bewust en vol zelfvertrouwen alleen aan de slag te gaan!

12 maanden onbeperkt SOS-support

Tijdens jouw VIP-traject krijg je gedurende 12 maanden SOS-support van mij. Heb je een dringende vraag, een bezorgdheid of heb je objectief advies nodig? Schakel dan mijn hulp in en contacteer mij via whatsapp of bel mij even op.

bottom of page