top of page

Meet The Experts

The Mommy Experts - Momcare - Logo Rond.jpg
The Mommy Experts__The Mommy Experts.png
The Mommy Experts - Droomatelier - Logo.jpg
The Mommy Experts - Geboren om te baren logo.png.jpg
The Mommy Experts - Pure Life Fotografie - Logo Square.jpg
The Mommy Experts - Wellsy - Logo.jpeg
The Mommy Experts - Avélie Logo.png
The Mommy Experts - MILD - Logo - RGB.jpg
The Mommy Experts - Ctrl_Fit - Logo Transparant.png
MommyExperts-3776_edited.jpg

Evi

The Mommy Experts

Een uitgebreide voorbereiding op het moederschap is een must. Ik heb zelf als mama van 2 prachtige kinderen een lange weg afgelegd met veel valkuilen, maar gelukkig ook mooie levenslessen. Ik vind het daarom zo belangrijk dat vrouwen die mama zullen worden of net geworden zijn voldoende ondersteuning krijgen op alle vlakken. Ze moeten niet alles alleen dragen. Integendeel, ze moeten ook gedragen worden. 

Ik ben er dan ook van overtuigd dat je enkel en alleen klaar kan zijn om deze rol als mama te vervullen als je voldoende voorbereid op zowel mentaal, fysisch en praktisch vlak. The Mommy Experts is een uniek concept dat nog niet bestond en tikt alle thema's aan die aan bod kunnen komen in de aanloop van de geboorte van jouw kindje. Ik ben Evi en zelf heb ik expertise door mijn eigen ervaringen als moeder. Ook ben ik in opleiding als doula wat mij helpt om andere vrouwen te inspireren en adviseren betreffende het moederschap. Bewust en zorgeloos zwanger zijn staat volledig centraal in het werk van The Mommy Experts. Verbinden en genieten met je baby is hetgeen primeert, tijdens de zwangerschap maar ook na de geboorte.

themommyexperts.be

 • Instagram
 • Facebook
The Mommy Experts - Droomatelier - Hanne foto_edited.jpg

Hanne

Droom atelier slaapcoaching

Hallo, ik ben Hanne! Eerst en vooral mama van Oskar ('20) en Basiel ('22). Daarnaast ben ik ook vroedvrouw en slaapcoach. 
Als vroedvrouw werk ik in de thuiszorg en begeleid ik ouders tijdens de zwangerschap en na de geboorte van hun kindje. Ik vind het belangrijk dat ouders geïnformeerd worden over alle opties om op die manier keuzes te kunnen maken. We weten allemaal dat zwanger zijn, bevallen en de kraamperiode best onvoorspelbaar kunnen zijn. Je vroedvrouw zal er alles aan doen opdat jullie als gezin een goede start kunnen maken. 

Verder heb ik me gespecialiseerd als slaapcoach en heb ik droomatelier opgericht. Wanneer ouders problemen ervaren rond het slapen van hun kindje kunnen ze bij mij terecht. We gaan samen op zoek naar de reden waarom het slapen niet helemaal vlot verloopt en pakken dit stapsgewijs aan. Ik geloof in het belang van nabijheid en het geven van vertrouwen om te groeien tot zelfstandigheid. Daarom verkies ik om kindjes te leren slapen, zonder ze te laten huilen. 

droomatelier.com

 • Instagram
The Mommy Experts - Manon-Celine.HEIC

Manon-Celine

Manomeditatie

Hi, ik ben Manon-Celine! Als meditatiecoach en coach voor vrouwen laat ik jou naar binnen reizen om dieper te verbinden met jezelf en je lichaam. Ik ben gepassioneerd door onze innerlijke wereld en door de dans die we elke dag weer maken met het Leven. Daarbij hoort ook de dans tussen onze vrouwelijke en mannelijke energie. In mijn sessies en groepstrajecten exploreren we telkens een diepere laag van ons eigen vrouw-zijn via dans, stemgebruik en creativiteit, maar voor The Mommy Experts begeleid ik je heel graag naar binnen via mijn rustgevende meditaties zodat je al vanaf het prille begin kan verbinden met jouw baby! 

 

manon-celine.com

 • Instagram
 • Facebook
 • Spotify
The Mommy Experts - Pure Life Fotografie - Joke.jpg

Joke

Pure Life Fotografie

Hi! Ik ben Joke! Als professioneel fotografe ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van jouw zwangerschap & je (pasgeboren) baby. Ik werk met het grootste plezier in m’n studio in Vilvoorde, maar ik verzorg ook met veel plezier fotoshoots op een mooie plek voor een fotoshoot op locatie. 

Het is m’n doel om dit unieke moment in jouw leven vast te leggen in onvergetelijke herinneringen.

purelifefotografie.be

 • Instagram
 • Facebook
The Mommy Experts - Wellsy - Elsie_edited.jpg

Elsie

Wellsy

Hallo! Ik ben Elsie, licentiate kinesitherapie en zaakvoerder van 1 van de eerste babyspa's in België. Water is mijn passie en dat komt dan ook terug in vele van mijn activiteiten. Ik geef dagelijks Aquagymlessen in de thermen in Dilbeek. Wekelijks vertroetel ik mama's, papa's en vooral baby'tjes in mijn babyspa's in Wemmel en Breendonk. Bovendien geef ik cursussen babyrescue. Tot slot begeleid ik mama's pre -en postnataal in mijn kinepraktijk maar eveneens met Watsu (watertherapie). Mijn missie is mama's tijdens en na de zwangerschap in vorm te houden en zowel hen als hun baby's bij te brengen hoe belangrijk ontspanning is voor ons lichaam.

Photo credits: Wim van de Genachte

wellsy.be

 • Instagram
 • Facebook
The Mommy Experts - Momcare - Nadine_edi

Nadine

Momcare

Niet alleen je kindje wordt geboren, jij als moeder ook. Daar is in onze gezondheidszorg weinig aandacht voor. Terwijl de behoefte aan (niet-medische) begeleiding toeneemt bij aanstaande en nieuwe moeders. Daarom heb ik Momcare opgericht, een veilige haven voor (aanstaande) moeders. Als eerste geboortetraumacoach & -therapeut in België begeleid ik vrouwen (én hun partners) vanaf kinderwens tot een jaar na de geboorte, juist om te voorkomen dat er trauma's ontstaan. Uitgaande van de innerlijke kracht die iedere vrouw in zich heeft, werken we samen aan een positieve geboorte-ervaring. En daar is tijd voor nodig. Vandaar de langere trajecten, die zowel op preventie als herstel gericht zijn. Bij Momcare draait het om jouw beleving tijdens de zwangerschap & geboorte. En die kan best anders zijn dan je verwacht, of wat je in de boeken leest, of je dokter je vertelt. Momcare is uniek in haar soort.

Photo credits: Manon Engels Photography 

momcare.be

 • Instagram
 • Facebook
The Mommy Experts - Nina The Intuitive Mama.png.jpg

Nina

Geboren om te baren

Hallo, mijn naam is Nina en ik ben mama van twee lieve jongens Maxim (2016) en Aimé (2020), verliefd-verloofd en ondertussen ook actief als certified HypnoBirthing® docent. 
Tijdens mijn cursus ‘Geboren om te Baren’ kom je als ouders in spe alles te weten over het geboorteproces en welke keuzes jullie daarin kunt maken, zodat je de regie in handen durft en zult nemen. Je ontdekt ook samen met je geboortepartner hoe je jezelf in een diepe staat van ontspanning, "je bevalbubbel", brengt en houdt. Je maakt connectie met elkaar, je kindje én met die stem diep van binnen, je intuïtie.    
Zo hoop ik iets bij te dragen aan mooie, krachtige, memorabele, positieve en verbindende geboortes... Een prachtig geboortegeschenk voor zowel ouders als baby... 

 

geborenomtebaren.be

 • Instagram
The Mommy Experts - Avélie Kelly.jpeg

Kelly

Praktijk Avélie

Hi, ik ben Kelly! Ik ondersteun al jarenlang ouders tijdens de geboorte van hun kinderen. Een moment dat je leven helemaal op zijn kop zet. Ik ben enorm gepassioneerd door de zorg voor jonge ouders. Alleen merkte ik dat je, als mama met een kinderwens, tijdens de zwangerschap, na de zwangerschap of wanneer je een kindje verloren bent, onvoldoende mentale ondersteuning krijgt.
Ik had mijn diploma psychotherapie op zak en ik besloot me bij te scholen om (aanstaande) mama’s zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Mama worden is een levensveranderende gebeurtenis en daar kan je soms wel een steuntje in de rug bij gebruiken.

praktijkavelie.be

 • Instagram
 • Facebook
Ctrl_Fit - Dana_edited.jpg

Dana

Ctrl_Fit

Hey, ik ben Dana, de oprichtster van Ctrl_fit! Zelf ben ik een passionele danseres en heb ik al jaren ervaring in het geven van sportlessen in groep. Naast een certificaat in aerobics en life coaching heb ik ook nog een diploma schoonheidszorgen. Het volledige pakketje om jullie naar een gezondere levensstijl te begeleiden!

 

ctrl-fit.com

 • Instagram
The Mommy Experts - MILD - Marijke_edited.jpg

Marijke

MILD Zwangerschapsboetiek

Hoi, ik ben Marijke, zaakvoerder van MILD zwangerschapsboetiek (Mother I'd Like to Dress). Tijdens je zwangerschap heb je die pregnancy glow en je lichaam is prachtig. Het is mijn missie om je lekker in je vel te doen voelen. Want misschien vóélt je lichaam niet prachtig. Maar als je de juiste outfit vindt, voel je je TOP: mooi, en modieus! Je lekker in je vel voelen start écht bij een mooie outfit!

Je kan je hele kleerkast voor tijdens je zwangerschap samenstellen bij MILD. Een persoonlijke aanpak is waar het bij mij om draait, dus je kan er van op aan dat je goed geholpen wordt. Als je toch liever alleen achter het pasgordijn verdwijnt, mag dat ook natuurlijk!

 

PS: Ik geef alleen eerlijk advies aan de pashokjes, dus je mag alleen naar buiten gaan met zwangerschapskleding die je als gegoten zit en waar je mooi mee bent, #sorrynotsorry.

mildzwangerschapsboetiek.be

 • Instagram
 • Facebook

Ook Expert worden?

Wil je graag samenwerken en jouw expertise delen met The Mommy Experts?
Contacteer mij dan!

bottom of page