top of page

Op Maat

Wat dacht je van een geboorteconcept op maat?

Bij de geboorte van jouw wondertje hoort natuurlijk een unieke geboorteaankondiging. Natuurlijk kan je een kaartje kiezen uit een online collectie maar is het niet veel leuker om iets uniek te ontwerpen voor jouw kleine spruit? Vertel mij jouw ideeën in een brainstormsessie en ik vertaal ze in een uniek geboortekaartje of een totaalconcept speciaal op maat ontworpen voor jouw kindje.

 

Wil je weten wat er allemaal tot de mogelijkheden behoort of kijk je graag eens rond om ideeën op te doen? Neem dan een kijkje in mijn portfolio!

MommyExperts-3714.jpg

Wat zit er in de Birth Concept Packages?

Indien niet gespecifieerd is het item inclusief in beide packages.

Geboortekaartje op maat

Briefing & Brainstorm

Om helemaal te weten wat jullie graag wensen zitten we samen met een hele doos voorbeeldkaartjes en papiersoorten. Ik noteer al jullie wensen en schets een voorontwerp zodat jullie weten wat het uiteindelijk zal worden. Hiervoor reken ik 1u30 de tijd.

Voorontwerp

Na de briefing ga ik aan de slag met jullie input. Op basis daarvan maak ik maximum 4 voorontwerpen. Op basis van 1 van deze ontwerpen (of een combinatie van de verschillende ontwerpen) gaan we dan verder voor het finale ontwerp.

Ontwerp

Jouw ontwerp is uniek en exclusief voor jou. Wat voor jou ontworpen wordt zal nooit worden gebruikt voor iemand anders. Ik heb geen vaste collectiekaartjes en werk uitsluitend op maat via briefing van de ouders.

Proefdruk

Indien de door jou gekozen druktechniek het toelaat is er een gratis proefdruk inbegrepen in jouw pakket.

Drukwerk

De prijs is exclusief drukwerk. Elke papiersoort of druktechniek heeft een ander prijskaartje. Naargelang het aantal stuks ligt de stukprijs lager of hoger. Ik maak daarom graag een offerte op maat wat betreft de drukkosten.

Aanpassingen

Card Package : De prijs is inclusief 4 aanpassingsrondes.

All-in Package: De prijs is inclusief onbeperkt aantal aanpassingen. Ik wil dat je 100% tevreden bent van het resultaat.

Geboorte-attenties

Brainstormsessie

Card Package: Niet inbegrepen.

All-in Package: 1 uur brainstorm -en infosessie bij jullie thuis betreffende de geboorte-attenties zodat ik daarna voor jullie verder aan de slag kan.

Voorstel op maat

Card Package: Niet inbegrepen.

All-in Package: Voorstel en gedetailleerd budget op maat voor geboortesuiker.

Bonussen

Bonus Birth Concept Card

1 Maand gratis toegang tot The Mommy Academy.

Bonus Birth Concept All-in

1 Maand gratis toegang tot The Mommy Academy.

Gratis deelname aan de ontmoetingsdag van The Mommy Experts.

Gratis rompertje met de naam van jouw kindje volledig in de stijl van jouw geboorteconcept.

bottom of page